Ring oss på +46-8-535 238 55 eller maila på hej@ridesthlm.com

KÖPVILLKOR

KÖPVILLKOR

Allmänt
1.1 Dessa köpvillkor reglerar köp av varor på ridesthlm.com, nedan kallad ”säljaren” eller ”webbplatsen”, av dig som kund, nedan kallad ”kunden” eller ”du”. Genom att genomföra en beställning accepterar du dessa köpvillkor.
1.2 Säljaren förbehåller sig rätten att ändra dessa köpvillkor utan föregående meddelande. Eventuella ändringar kommer att publiceras på webbplatsen och träder i kraft från och med publiceringsdatumet.

Beställning och avtal
2.1 Genom att placera en beställning på webbplatsen gör du ett bindande erbjudande att köpa de valda varorna.
2.2 Ett avtal träder endast i kraft när säljaren bekräftar beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den e-postadress du angav vid beställningen.
2.3 Säljaren förbehåller sig rätten att neka en beställning eller att göra ändringar i en beställning om varan är slutsåld, om det har inträffat ett prisfel eller om det finns några andra omständigheter som gör det omöjligt att genomföra beställningen.

Priser och betalning
3.1 Alla priser på webbplatsen anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms om inte annat anges.
3.2 Vid beställning tillkommer en fraktavgift och eventuella andra avgifter som tydligt anges vid kassan.
3.3 Betalning kan göras med de betalningsmetoder som anges på webbplatsen. Säljaren förbehåller sig rätten att inte erbjuda vissa betalningsmetoder för vissa beställningar och hänvisar då till andra tillgängliga alternativ.
3.4 Vid betalning med kreditkort eller annan elektronisk betalningsmetod kommer betalningen att dras från ditt konto när beställningen bekräftas.

Leverans och frakt
4.1 Leveranstiden kan variera beroende på varan och eventuella angivna leveransdatum är endast ungefärliga.
4.2 Säljaren ansvarar för att leverera varan till den angivna leveransadressen inom skälig tid och enligt gällande lagstiftning.